Fokhagyma, tejföl, fahéj

* receptek tesztelve *

Lencsesaláta á la Zsuzsi

2018. január 01. 20:17 - Barbara Vitlök

Igazi vendégváró, kiadós, finom saláta, nemcsak szilveszterre – korábban Zsuzsi házibulijaiban mindig volt. Azt hiszem, innen ismertem meg a Cayenne borsot, amit azóta is nagyon szeretek és sokat használok.

A recept – a szerző instrukcióival, egy chatből kimásolva, most már mindig meglesz, ha keresném:

lencsesali_recept.jpg

A receptről lemaradó instrukció: a Cayenne borssal vigyázni kell, mert nagyon kevés is nagyon csípőssé teszi. Ezt már sokszor megtapasztaltam a sütőtökkrémlevesemnél is, amit rendre túcsípősítek, így most vigyáztam.

És a 2017-es szilvesztei bulira elkészített saját változat (egyelőre kevésbé csúcsminőségű gasztrofotóval, inkább a büszke dokumentálás volt a cél). Hamar elfogyott, avokádót is tettem bele, majdnem olyan jó volt, mint Zsuzsi régi bulijaiban. :-)

lencsesali_kesz.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: saláta lencse

A bejegyzés trackback címe:

https://fokhagymatejfolfahej.blog.hu/api/trackback/id/tr813539475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása